StimaWELL EMS studio+korner

 

StimaWELL EMS je apsolutno najbrži, najsigurniji i najučinkovitiji način da se postigne lijepo i zdravo tijelo.

Prava ravnoteža između učinkovitosti treninga (20 minuta je usporedivo s par sati vježbanja u teretani) i kraćeg trajanje treninga savršeno su u skladu s potrebama onih koji imaju brojne različite obveze koje im oduzimaju previše vremena.

StimaWELL EMS uz nisku frekvenciju EMS treninga jedini koristi srednje frekvencijske impulse s niskom frekvencijom modulacije te pruža ugodnu, ali intenzivnu metodu kojom brzo i trajno postižete željene rezultate. Kombinacija koju samo sa StimaWELL EMS uređajem nudimo na tržištu najnovijih fitness tehnologija, kao i na području fizioterapije i rehabilitacije.

Postanite dio StimaWELL EMS svijeta – zajednički do uspjeha.

Otvorite novi StimaWELL EMS studio ili u postojećoj teretani, wellnessu, u fitness prostoru hotela, salonu za ljepotu, salonu za masažu, u fizioterapijskoj klinici i/ili lječilištu proširite poslovnu ponudu novim StimaWELL EMS kornerom. Otvaranje StimaWELL EMS prostora mijenja lice Vaše tvrtke.

Moći ćete ponuditi vrhunsku uslugu za psiho-fizičku dobrobit Vaših klijenata, koji će za samo 20 minuta biti napunjeni energijom, osjećajući se bolje i motivirano.

A kada možete prenijeti na svoje klijente osjećaj da stvarno pokušavate zadovoljiti njihove potrebe kao da su Vaše, Vaš će posao imati koristi od toga sa značajnim povećanjem prometa.

StimaWELL®EMS Hrvatska

E: info@stimawell-ems.hr
M: + 385 91 55 99 069

Pravila privatnosti

PRATITE NAS!
LADY FIT j.d.o.o.
Cetinska 2, 21311 Stobreč
OIB: 60220027018
MBS: 4920198
TS u Splitu – upisan u registar 17.5.2018. MBS 060387425 pod brojem Tt-18/4788-2
Temeljni kapital 10,00 kn uplaćen u cijelosti.
Član uprave: Nives Ljubičić Miličević