StimaWELL EMS face time

Inovativnim uređajem za BEAUTY i ANTI-AGE njegu lica koristimo medicinski postupak ((iontoforezu *) kako bismo unijeli poseban koncentrat hijaluronske kiseline, električno nabijen, duboko u kožu, čime se smanjuje naboranost lica i povećava njegova zategnutost – koža lica se pomlađuje.

Iontoforeza* je medicinski postupak za apsorpciju lijekova kroz kožu pomoću slabe istosmjerne struje. Odgovarajućii lijekovi moraju imati električni naboj ili se moraju otopiti u vodljivom elektrolitu u kojemu se nalaze. To je jedini način na koji se mogu ubrzati u električnom polju i time prodrijeti u kožu.

OPIS PROIZVODA

StimaWELL EMS FaceTime set uključuje:

  • 1x TENS uređaj TENStem eco basic s posebnim programom za FaceTime aplikaciju (uključujući kabel tipa 7, 1,5 V baterije AAA, Upute za uporabu)

  • 1x maska za lice (crvena ili plava) izrađena od udobnog neoprena i anti-bakterijskog premaza srebrom za bolju provodljivost

  • 2x adapter kabelići (količina po pakiranju: 2 komada)

  • 1x 35 x 6.5 cm elektroda – gumena traka za provođenje struje tijekom aplikacije FaceTime. Opcija: također se može koristiti s TENS uređajem, na primjer za jačanje ruku.

  • 1x visoko koncentrirani hijaluronski serum koji je posebno spravljen za aplikaciju FaceTime

  • 1x pin roll valjak za lice

  • 1x Upute za uporabu aplikacije FaceTime.

Visoko koncentrirani hijaluronski serum

Specijalno razvijeni serum za aplikaciju StimaWELL EMS Face-Time

StimaWELL EMS serum sadrži najkvalitetnije vitamine A, C, E, Q10 i koncentrat u kombinaciji s čistom veganskom hijaluronskom kiselinom kako bi učinkovito pomladili vašu kožu i smanjili znakove starenja.

Suzbijanje i smanjenje bolesti kože

StimaWELL EMS serum je pogodan za bore, fine linije, hiperpigmentaciju, oštećenja kože uslijed starenja i/ili djelovanja sunčeva zračenja. Formula osigurava trenutnu hidrataciju i povećava zadržavanje vlage što ovaj serum čini korisnim za sve tipove kože, bez obzira na ton ili boju.

Mladenačka i sjajna koža lica

Naš serum se brzo apsorbira u kožu i sadrži dodatne moćne sastojke kao što su hijaluronska kiselina, natrij hijaluronat, askorbil palmitat, Algea ekstrakt, peptidni kompleks, skvalen, hidrolizirani soja protein. Ova dokazana prirodna kombinacija stimulira kolagen, što dovodi do mladenačke sjajnosti.

Jednostavna i stabilna param-free formula

Naša profinjena formula je neusporediva kada je u pitanju nježnost kože jer ne uzrokuje crvenilo ili iritaciju. Nakon samo nekoliko tjedana korištenja primijetiti ćete smanjenje sitnih linija i bora, veću živost i sjaj kože te smanjenje sunčevih pjega i područja bez pigmenta.

Pakiranje

Pakiranje 20 ml dostatno za cca 25 tretmana

StimaWELL®EMS Hrvatska

E: info@stimawell-ems.hr
M: + 385 91 55 99 069

Pravila privatnosti

PRATITE NAS!
LADY FIT j.d.o.o.
Cetinska 2, 21311 Stobreč
OIB: 60220027018
MBS: 4920198
TS u Splitu – upisan u registar 17.5.2018. MBS 060387425 pod brojem Tt-18/4788-2
Temeljni kapital 10,00 kn uplaćen u cijelosti.
Član uprave: Nives Ljubičić Miličević